top of page
Search
  • Writer's pictureJulius Taskinen

18/07/2020 update

Updated: Jul 18, 2020

Moi,


Erilainen kilpailukausi 2020 avattiin viime sunnuntaina 12. heinäkuuta pirtsakalla uudella kilpailulla Kymiringillä. Oma valmistautumiseni kauteen on ollut hyvinkin erilainen aiempiin verrattuna jo pidemmän harjoittelujakson myötä, mutta sen lisäksi monipuolisuus on ollut harjoituksissa suurta aina loppukevääseen asti. Treenit ovat sisältäneet kaikkea märällä suolla suunnistuskartan kanssa räpiköinnistä aina ampumahiihdon harjoitteluun ja erilaisiin huikeisiin polkujuoksutempauksiin kaveriporukalla eripuolilla maakuntaamme. Pyöräilyn treenikaudella kilpailin myös seuraavissa lajeissa: Maratonjuoksu (Itämerimaraton, Hanko/2h43min), maantiejuoksu 7km (RaKaS Talvijuoksusarja 04.02./23min 10s.), ampumahiihto (IU viikkokilpailut, kiitos niistä!), hiihto (maakuntaviesti sekä SaimaaSport-hiihtocup sprintti 8.2.) Nyt pääpaino on kuitenkin ollut jo jonkin aikaa treenien puolella vahvasti pyöräilyssä.


Kotiuduttuani PV:n Urheilukoulusta syyskuun lopulla siviiliin voin myös ainakin jossain määrin sanoa urheilun ohella olleeni mukana työelämässä. Opettajansijaisuudet varhais- ja perusopetuksessa antoivat paljon arvokasta kokemusta tulevaan ja ne hommat mahdollistivat myös laadukkaan kestävyysharjoittelun siinä samalla hyvin. Kesäkuun alussa aloitin kesätyöt paikallisessa konepajayhtiössä, joka on myös erinomaisesti huomioinut urheiluni työajoissa ja vapaissa.


Kilpailukautemme jatkuu seuramme TWD-Länkenin kanssa sunnuntaina Virosta. Tiedossa on mukavasti kilpailuja loppukesän ja alkusyksyn ajan. Elokuun puolessa välissä muutan Jyväskylään, jossa aloitan opinnot syksyllä. Syyskuussa alkavat hirvieläin- ja metsäkanalintujahdit ovat myös mielessä. Teeri- ja metsojahti on yksi pyöräilyn offseasonin lempiharrastuksistani. Kauden kruunaa toki hirvijahti, jossa saankin nyt ensi kertaa vastuuta myös metsästyksenjohtajan roolissa. Odotan tulevia kilpailuja, syksyn metsästysretkiä ja hyvää kuntoa elokuuksi:)  • Pojat sipissä 47 kilometrin maastojuoksulenkillä. (vasemmalta Olli Ahonen, Miika Husu ja minä)


  • sipissä, pt.2

-Julius

151 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page